Najnovšie recenzie zo sekcie Ladičky
Spoľahlivý, nezmätkuje
Ľahká manipulácia, jednoduché ladenie
- Dizajn
- Vysoká citlivosť
- Neviem nájsť žiadnu nevýhodu zatiaľ
Veľmi fajnová, kompaktná a šmrncovná ladička.
- uzvam ladicku od tejto znacky a je to ok. ak nie ved naladim podla sluchu a je to len mala odchylka od ladicky ale naozaj len velmi mala odchylka u mna je ladicka ok
spoľahlivá a presná pomôcka na ladenie :)
Som spokojný
- prednastavené ladenia, možnosť aktualizácie softvéru, odolná konštrukcia
Jednoduchá, malá ladička, pre rýchle naladenie. Používam pre naladenie gitary, zatiaľ spokojnosť.
- úplná spokojnosť
- Produkt som zakupil na zaklade reviews. Musim povedat, ze ocakavania splna a som s nim spokojny.
- dobrá kvalita produktu
spokojnosť s produktom
- Zložité na sťahovanie,Neviem ho ani podľa českého návodu nastaviť. Dobré by bolo keby bolo aj video v českom a slovenskom jazyku uverejnené. Druhý krát by som rozmýšľal nad kúpou.
- ok
rýchla a malá kvalitná ladička
- cena/výkon
výborne vymyslená indikácia naladenia
- malá
- jednoduchá
- ladí
Skvelá ladička, ladí dobre, reaguje rýchlo a je skutočne veľmi malá. Spôsob uchytenia, či skôr prevedenie ladičky nemusí byť ideálne pre každú gitaru. Na svojej Ibaneze RGIR som mal problém ju umiestniť tak, aby som videl dobre na displej. V mojom prípade by bolo ideálne, ak by bol displej skôr na bočnej časti. Aj napriek tomu super vec.
- V pohode
- Malá, presná ,netreba odkladať nezavadzá super
- OK
- super pomôcka
- absolútne presne ladí s profi Bossom
Veľmi dobrá ladička, takmer neviditeľná a presná! Testoval som ju s Bossom. Úplne zhodne ladí.
presnosť
Zobrazujem 321 - 340 zo 486 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »